fbpx

Leveringsvoorwaarden

Aanvullende leveringsvoorwaarden i.v.m. de coronamaatregelen

 • De bezorgers van De Vries XL Tuinmeubelen houden zich aan de RIVM richtlijnen en dragen een mondkapje. Ze houden de gepaste 1 ½ meter aftand voor uw en hun eigen veiligheid. Wij vragen de klant ook rekening te houden met de gepaste 1 ½ meter afstand.
 • De bezorgers leveren de bestelling af op de door aangewezen plek, mits deze vrij begaanbaar en toegankelijk is. De bezorgers komen niet in of door uw huis.
 • De Vries XL Tuinmeubelen heeft de voorkeur voor een betaling bij levering per pin, deze wordt na elke transactie gereinigd. Onze bezorgers zijn zelf in het bezit van desinfecteringsmiddelen voor het reinigen van pin apparatuur en eigen handen.

 Leveringsvoorwaarden

 • Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. De voorraad van onze producten op de website is gelijk aan de werkelijke voorraad in ons magazijn.*
 • Wij streven ernaar om bestellingen binnen 3 tot 5 werkdagen te leveren. In het kader van de regels van de koop op afstand zal De Vries XL Tuinmeubelen bestellingen tenminste binnen 30 dagen uitleveren. Indien dit niet mogelijk is (doordat het bestelde niet op voorraad is of niet meer leverbaar), of er is om andere redenen vertraging, of een bestelling kan niet dan wel slechts gedeeltelijk worden uitgevoerd, dan ontvangt de consument binnen 1 maand na plaatsing van de bestelling bericht en heeft hij in dat geval het recht de bestelling zonder kosten en ingebrekestelling te annuleren.
 • Aan de leveringsplicht van De Vries XL Tuinmeubelen zal, behoudens tegenbewijs, zijn voldaan zodra de door De Vries XL Tuinmeubelen geleverde zaken een keer aan de afnemer zijn aangeboden. Bij bezorging aan huis strekt het rapport van de vervoerder, inhoudende de weigering van acceptatie, tot volledig bewijs van het aanbod tot levering.
 • Alle op de website genoemde termijnen zijn indicatief. Aan de genoemde termijnen kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.
 • Bij bestellingen met een orderwaarde onder €100,- zal €7,50,- aan bezorgkosten worden berekend, tenzij de bestelling wordt afgehaald in ons magazijn.
 • De Vries XL Tuinmeubelen levert de tuinmeubelen bij u af op de aangewezen plek indien de situatie het toestaat om voor de bezorgers de plek goed te bereiken. Het is de verantwoordelijkheid van de klant de bezorgplek en het pad er naartoe dan ook V.T.V. vrij te maken voor de levering.
 • Als er zich speciale situaties voordoen als een open gebroken straat, levering op een verdieping en/of hoogte of als de bezorg bus niet in staat is op 50 meter binnen de bezorg plek te parkeren, zal dit van te voren aangegeven moeten worden door de klant zelf. Dan wel door een opmerking bij de online bestelling te plaatsen of te bellen met onze vestiging.
 • Indien bovenstaand punt  niet het geval is en dit wel voorkomt heeft de bezorger het recht ter plekke te bepalen of de bestelling geleverd wordt of retour genomen zal worden.**
 • Online bestelde artikelen worden niet uitgepakt en gemonteerd
 • Wil de klant wel gebruik maken van de uitpak en/of montage service moet dit vooraf besproken zijn en brengt De Vries XL Tuinmeubelen €50,- in rekening voor het verlenen van deze service.
 • Wijzigingen van de reeds ingeplande bezorgafspraak moeten minimaal 5 dagen V.T.V. aangegeven worden i.v.m. de routeplanning van de bezorgers.

 

*de voorraad op onze website kan afwijken van de werkelijke voorraad i.v.m. onvoorziene voorraadverschillen

** Indien de bezorger onderweg is en het blijkt dat er geen levering plaats kan vinden buiten onze schuld om, brengt De Vries XL Tuinmeubelen 15% van het totale aankoopbedrag in rekening. Dit is voor het voorrijden/het uit de route rijden van de bezorg bus. Er zal in overleg een nieuwe datum ten behoeve van de bezorging worden ingepland

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail