fbpx

Picknicksets

Kies uit één van de mooiste picknicksets om ook deze zomer heerlijk aan te genieten met familie en vrienden.

  SenS-line Country picknickset

  Adviesprijs449,- 249,-

  SenS-line New York picknickset

  Adviesprijs649,- 399,-

  SenS-line Galaxy picknickbank antraciet

  599,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  SenS-line Galaxy picknickbank wit

  599,-

picknicksets

Picknicksets zijn ontzettend gezellig om in de zomer met vrienden en familie aan te lunchen. Het voordeel van een leuke picknickset is het feit dat er ten alle tijde lekker aangesloten kan worden. Wij bieden picknicksets en picknickbanken aan en natuurlijk kunt u zelf kiezen uit welke kleur u wilt kiezen. Tevens zijn de picknicksets te verkrijgen in verschillende materiaalsoorten. Wilt u komen proefzitten of wilt u kijken of de picknickset aansluit bij uw wensen? U bent van harte welkom in onze Experience Store van maar liefst 3000 vierkante meter.

Waarom een picknicktafel?

De picknicktafel is een echte klassieker, de tafel is het ideale tuinmeubelstuk voor ieder huishouden. Het tuinmeubel staat gezellig en knus in de tuin. De meeste picknickbanken gaan minstens acht jaar mee, de tafel staat op zijn plek en gaat daar niet meer weg. Bovendien kunt u gezellig met de familie of een paar vrienden aan een picknicktafel eten. Ook creëert u op een gezellige gelegenheid extra zitplekken, de kinderen kunnen bijvoorbeeld makkelijk plaatsnemen aan de picknickbank.

Hardhout picknicktafel

Hardhout is een natuurlijk product en ieder hout heeft bijzondere kenmerken. Hardhout heeft een hoge dichtheid die ervoor zorgt dat hardhout op langere termijn meegaat. Daarbij bevat hardhout veel olie van zichzelf waardoor het vocht uit de kern kan weren. Het hardhout heeft enkele voordelen:

De structuur van het hardhout.

De warme uitstraling en kleur van hout. Deze kleur is in het uiterste beschikbaar van Geelachtig naar zwartbruin, maar over het algemeen beschikbaar in roodbruin. De duurzaamheidsklasse van een picknicktafel is uiteraard ontzettend belangrijk. De duurzaamheidsklasse zegt iets over de kwaliteit van het hout oftewel hoe goed de picknicktafel is bestand tegen rot en aantasting van bijvoorbeeld insecten. Wij raden daarom altijd aan om duurzaamheidsklasse 1 te kiezen.

Keramiek

Wij bieden verschillende picknicksets met een keramiekentafelblad bijvoorbeeld de SenS-line Galaxy picknickbank antraciet. Het voordeel van keramiek is dat deze picknickset ontzettend goed kan tegen de verschillende weersomstandig. Daarnaast is deze eenvoudig schoon te maken en heel eenvoudig in onderhoud. Met een heel erg grote verscheidenheid in kleur en structuur laat je ze gemakkelijk passen in elke tuin of op elk terras.

Keramiek heeft enkele voordelen:

Krasbestendig
Gemakkelijk te onderhouden
Uv-bestendig
Bestendig tegen verschillende weersomstandigheden
Een 100% natuurlijk product

 

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail