fbpx

Bartafels

Een bartafel haalt het goede van binnen naar buiten, gezellig met vrienden en familie in de tuin ‘barhangen’ wie wilt dat nou niet? Kies voor een mooie bartafel voor buiten met of zonder bijpassende barstoelen.

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  Sieger Boulevard inklapbare bar tuintafel rond 86 cm| Antraciet

   

  179,-

  Taste by 4SO Prado bartafel 200 x 70 x 105 cm | Teak

  Onderstel antraciet

  1.149,-

  Hartman Yasmani bartafel 180 x 100 cm | Zwart

  Vintage Teak

  1.599,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Taste by 4SO Taverne bartafel 200 x 85 cm | Teak

   

  999,-

  Hartman Sophie Yasmani Bartafel 180 x 100 cm| Xerix

  Vintage Teak

  1.599,-

Bartafels tuin kopen bij De Vries XL tuinmeubelen

Tegenwoordig zie je het steeds vaker mensen met een eigen bar aan huis, een trend die steeds populairder wordt. Wie wilt dat nou niet? DeVriesXL tuinmeubelen heeft veel verschillende bartafels van hoogwaardige kwaliteit. Aan de tafels kan gezellig worden geborreld met vrienden en familie. De bartafels zijn op goede hoogte, zodat je fijne gesprekken kan voeren aan de hand van een hapje en een drankje. En bartafel kan ook een uitkomst zijn indien je weinig ruimte heeft, want de barstoelen zijn klein van formaat en makkelijk op te bergen.

De bartafels zijn in verschillende materiaalsoorten verkrijgbaar; teakhout, HPL, en aluminium. Met HPL en aluminium kan de keuze vallen op onderhoudsarme materiaalsoorten. Voor het materiaalsoort teakhout is wel onderhoud nodig om de tijdsduur van het teakhout te verlengen. Daarenboven zijn de bartafels in verschillende afmetingen beschikbaar.

De veelzijdigheid van een bartafel

Dat een bartafel een verrijking is voor in de tuin staat buiten kijf. Daarenboven kunnen de bartafels voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Denk aan; lekker borrelen met vrienden en familie of een plek waar gewerkt kan worden. Indien je van een actieve houding houdt tijdens een verjaardag of een feestje,  kan een bartafel uitstekend worden gebruikt.

Een bartafel met krukken

Bij een bartafel horen uiteraard krukken. Wat is het belangrijk in de zoektocht naar de  beste barkrukken voor u? Het belangrijkste is de zitcomfort van een barkruk, want het moet natuurlijk lekker zitten. Houdt in deze zoektocht rekening met de hoogte van de bartafel , omdat de stoelen goedschiks onder de tafel moeten kunnen. Meet daarbij ook de barstoelen, wij adviseren een verschil van minimaal 20 centimeter tussen de barkrukken en bartafel. Zo heb je de ideale lengte om genoeg ruimte tot de tafel over te hebben.

Tafelbladen in verschillende materiaalsoorten

De tafelbladen van de bartafels zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalsoorten. Teakhout is het materiaalsoort wat het meeste voorkomt, omdat deze houtsoort een luxueuze uitstraling heeft. Binnen het teakhout zijn er veel verschillende soorten afwerkingen. Geen enkel soort teakhout is hetzelfde, omdat het een natuurlijk product is en geen boom hetzelfde is. Het enige ‘nadeel’ is het onderhoud wat bij teakhout komt kijken.

Over het onderhoud gesproken kan er ook gekozen worden voor een aluminium tafelblad. Dit materiaalsoort is onderhoudsarm. Het aluminium tafelblad zorgt voor een moderne uitstraling en is praktisch in gebruik.

Een bartafel voor buiten kopen?

Een bartafel is echt een ideale toevoeging aan je tuin! Even lekker aan zitten of de bartafel aanschuiven, omdat familie en vrienden langskomen, het kan allemaal. Heb je nog vragen over de bartafels? Geen probleem. Bij de Vries XL tuinmeubelen hebben wij  verschillende bartafels uit voorraad leverbaar!

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail