fbpx

Parkbanken

Parkbanken zijn niet weg te denken uit de Nederlanse cultuur. Een ware klassieker en onmisbaar in uw eigen tuin. Maak uw parkbank nog comfortabeler én gezellig door een leuk bankkussen erbij te nemen.

  SenS-Line Sipora tuinbank 130 cm | Teak

  Teak

  279,-

  SenS-Line Sipora tuinbank 180 cm | Teak

  Teak

  359,-

  SenS-Line Sipora tuinbank 150 cm | Teak

  Teak

  315,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Traditional Teak Anna tuinbank 150 cm | Teak kleur

   

  729,-

  Traditional Teak Maxima tuinbank 155 cm| Teak kleur

   

  1.599,-

  Traditional Teak Maxima tuinbank 180 cm| Teak kleur

   

  1.699,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Traditional Teak Anna tuinbank 120 cm | Teak kleur

   

  629,-

  Traditional Teak Maxima tuinbank 215 cm| Teak kleur

   

  1.999,-

Parkbanken kopen

Wilt u een mooie parkbank kopen om in de zomer lekker een bakje koffie of thee op te drinken? De parkbank is een ware Nederlandse klassieker die u tegenkomt in openbare parken maar ook bij veel mensen in de tuin. Niet vreemd vinden wij zelf, ze zijn elegant, duurzaam en natuurlijk zeer praktisch.

Parkbank met rugleuning

Praktisch al onze parkbanken zijn voorzien van een rugleuning. Zoals het woord het al zegt werd een parkbank vroeger vaak geplaatst in een openbaar park. De rugleuning zorgt ervoor dat men lekker kon bijkomen van een intensieve work out of wandeling.

Houten parkbanken

Traditioneel gezien wordt de parkbank gemaakt van hout het is immers een items die vaak in de tuin of in een park neergezet wordt. Hout staat voor duurzaamheid en een natuurlijk product. Houten parkbanken die niet zijn bewerkt hebben meer onderhoud nodig dan varianten die wel zijn bewerkt. Houten parkbanken, vaak gemaakt van Grenen wordt vaak geïmpregneerd om houtrot tegen te gaan. Om de levensduur van een houten parkbank te verlengen vereist dit enige onderhoud. Wij adviseren om de bank regelmatig te behandelen met beits.

Teakhouten parkbanken

Teakhouten parkbanken zijn vanzelfsprekend gemaakt van teakhout. Teakhout is van nature ontzettend sterk en kan wel een stootje hebben. Daarnaast straalt het net als regulier (zachter) hout van een prachtige natuurlijke uitstraling. Daarnaast heeft teakhout minder onderhoud nodig dan bijvoorbeeld grenen hout. Voordelen van teakhout parkbanken

 • Bestemd tegen alle weersomstandigheden
 • Teakhout is ontzettend sterk/hard
 • Natuurlijke uitstraling
 • Makkelijk in onderhoud
 • Bevat van zichzelf een beschermende olie
 • Duurzaam

Onderhoud teakhouten parkbanken

Het gros van de parkbanken die wij aanbieden zijn gemaakt van teakhout. Gezien het feit dat teak een natuurlijk product is zal het enige vorm van onderhoud nodig hebben. Teakhout bevat van nature beschermende oliën wat de levensduur ten goede komt. Ondanks dat heeft teakhout regelmatig onderhoud nodig. Waar de één het prachtig vindt dat een teakhouten meubel veranderd van kleur (grijzer wordt) vindt de ander dit vreselijk. Om het teakhout er als nieuw uit te laten zien dient u deze regelmatig te behandelen. Hoe u dit het beste kunt aanpakken kunt u lezen in onze blog ‘Teak tuinmeubelen onderhoud‘. Daarnaast bieden we ook verschillende onderhoudsproducten aan in onze webshop om de levensduur van uw reeds aangeschafte tuinbank te verlengen.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail