fbpx

Kussentassen

Berg je kussens goed op in een kussentas bestemd voor tuinbankkussens, zitkussens, deckchairkussens, ligbedkussens of sierkussens. Voorkom dat deze nat worden of dat het weer erin komt te zitten.

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  AeroCover kussentas | 175 x 80 x 60 cm

   

  64,95

  AeroCover kussentas | 80 x 80 x 60 cm

   

  36,95

  AeroCover kussentas | 125 x 32 x 50 cm

   

  34,95
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  AeroCover kussentas | 200 x 75 x 60 cm

   

  69,95

Kussentassen kopen

Heb je nog geen kussentas voor je tuinkussens? Shop dan bij De Vries XL Tuinmeubelen voor je favoriete kussentassen. Wij zijn de grootste specialist van Noord Nederland in tuinmeubelen, waardoor we over een ruim assortiment beschikken. Je hebt dan ook volop keuze door ons aanbod. Bescherm nu je tuinkussen met onze kussentassen. Alle kussentassen wij aanbieden zijn waterdicht, maar laten tegelijkertijd ook het vocht uit de kussens. Zo garanderen wij dat je tuinkussens goed opgeborgen worden. Bekijk daarom nu van welke kussentassen je het meest enthousiast over wordt in onze webshop.

Kussentassen aanbieding

Bij onsvindt je kussentassen in allerlei prijscategorieën. Daardoor kun je voor een luxe kussentas kiezen, of juist voor een kussentas op budget. Daarnaast houden wij geregeld aanbiedingen voor onze kussentassen. Ons assortiment verandert namelijk constant doordat de seizoenen zich snel opvolgen. Daardoor kun je door goed op te letten mooie prijzen ontdekken met onze kussentassen. Ook houden wij geregeld andere soorten kortingsacties. Door onze website in de gaten te houden, zul je hoe dan ook profiteren. Kun je echter niet wachten? Schaf dan nu onze kussentassen aan om meteen je tuinset compleet te hebben.

Ontdek alle specificaties van onze kussentassen

Wil je duidelijk hebben wat de specificaties zijn van de tassen haalt. In tegenstelling tot andere aanbieders van kussentassen, zijn wij wel duidelijk over onze producten. Wanneer je naar onze productpagina gaat, zie je in één oogopslag alle nuttige informatie over onze kussentassen. Zo ontdek je van welk materiaal een bepaald kussentas is gemaakt. Ook de afmetingen zijn vanzelfsprekend belangrijk. Je wilt immers dat je tuinkussens probleemloos in de kussentas passen. Daarom vermelden wij deze ook duidelijk bij elk kussentas. Verder vind je ook de maker, hoe lang de garantie is, welke kleur de kussentas is en nog veel meer informatie. Bekijk nu onze productpagina’s om te ontdekken welke kussentassen volledig aan je eisen voldoen.

Kussentassen zijn belangrijk om in je tuin te hebben

Weet je dat de beschermtassen een belangrijke rol spelen in het onderhouden van je tuin? Ze zijn om meerde redenen belangrijk om in huis te hebben. Ten eerste verlengen kussentassen de levensduur van je tuinkussens. Daarnaast voorkomen ze ook dat je tuinkussens verkleuren. Een kussentas is dus erg functioneel. Met beschadigde of verkleurde kussens kan immers de gehele look van je tuin verpest zijn. Wij begrijpen dat je je  gasten onder de indruk wilt laten raken van je feilloze tuin. Daarbij spelen kussentassen een belangrijke rol door je tuinkussens zo mooi mogelijk te houden. Koop daarom nu je kussentas om te garanderen dat je tuin mooi blijft.

Kussentassen in verschillende kleuren

Heb je bij ons tuinkussens besteld in allerlei verschillende kleuren? Wij staan erom bekend om vele verschillende kleurkeuzes aan te bieden met onze tuinmeubels. Toch is er bij onze kussentassen maar één kleur te vinden, namelijk antraciet. Daar hebben wij bewust voor gekozen. De kleur speelt namelijk een grote rol met een kussentas. Tuinkussens zijn namelijk gevoelig voor de wijze van opslaan. Daarbij is het belangrijk dat de tuinkussens geen extreme temperaturen bereiken. Helaas maken we in Nederland steeds meer extreem weer mee, waaronder hittegolven en extreme sneeuwbuien. Dit is vanzelfsprekend niet goed voor de tuinkussens. Door de kleur antraciet te gebruiken, neemt de kussentas niet te veel hitte op en stoot het niet veel hitte af. Daardoor blijft de kussentas, en dus ook je tuinkussens, op een perfecte temperatuur voor het opbergen van tuinkussens. Bij DeVriesXL hebben we dus aan alles gedacht, inclusief de kleur van onze producten. Shop daarom nu voor je kussentas in de perfecte kleur. Je tuinkussens zullen je later grondig bedanken.

Verschillende formaten

Bij De Vries XL Tuinmeubelen tref je allerlei verschillende kussentassen aan. Dit geldt met name voor de grote. Iedereen heeft namelijk andere tuinkussens voor in hun tuin. Sommige vinden kleine tuinkussens fijn zitten, terwijl andere juist grotere tuinkussens gebruiken. Ook zijn er tuinkussens die tevens de rugleuning zachter maken. Via onze kussentassen kan elk type tuinkussen probleemloos opgeslagen worden. Dit komt doordat wij over verschillende groottes tassen beschikken. Heb je kleinere tuinkussens? Dan is een kleine kussentas voldoende. Ook wanneer je over gigantische tuinkussens beschikt, kun je gebruik maken van onze extra grote kussentassen. Zo verzekeren wij je dat jouw tuinkussens goed worden opgeborgen, hoe groot je tuinkussen ook is.

Kussentassen met een prachtig design

Wij begrijpen volkomen dat j etuin er perfect uit moet zien. Daarbij hoort werkelijk alles visueel plezierig te zijn, inclusief een kussentas. Zelfs wanneer je de kussentas in de hoek van een tuin stop, is het nog steeds een bonus dat de design klopt. En bij onze kussentassen is dit ook zeker het geval. Ze staan namelijk bekend om hun minimalistische ontwerp. Hierdoor passen ze in werkelijk iedere tuin. Daarnaast is het design strak en stoer. Hierdoor geef je je tuin wat extra persoonlijkheid wanneer je een van onze kussentassen haalt. Ben je nieuwsgierig naar de design van onze kussentassen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Waarom het verstandig is om kussentassen aan te schaffen

Sommige mensen zijn van mening dat beschermtassen voor kussens niet nodig zijn. Maar ze spelen een belangrijke rol in je tuin. Daarom leggen we uit precies waarom je een kussentas hoort te hebben. Waarschijnlijk leg je je tuinkussens elke winter op zolder of in de schuur. Maar dit zijn geen goede plekken voor het opslaan van tuinkussens. Zo zijn dit plekken waar schimmel of knaagdieren die je tuinkussens uit willen proberen frequent toeslaan. Het zou flink balen zijn wanneer je op de eerste dag van het jaar waarin je in de tuin wilt zitten, erachter komt dat je tuinkussens onbruikbaar zijn. Met een kussentas voorkom je situaties als deze, en garandeert het je dat je tuinkussens de winter goed doorkomen. Bescherm daarom nu je tuinkussens door een goede kussentas te bestellen.

Voordelen van kussentassen

Onze kussentassen beschikken over vele voordelen. Zo heb je eindelijk een centrale plek waar je eenvoudig je kussens kunt opbergen. Daardoor hoef he niet eindeloos op zolder te zoeken naar je tuinkussens. Ook voorkom je met een kussentas dat je tuinkussens in contact komen met elementen als stof, vuil, regen en kou. Daardoor wordt levensduur van je tuinkussens aanzienlijk verlengd. Dit scheelt op de lange termijn een aardig bedrag doordat je minder vaak nieuwe tuinkussens moet aanschaffen. Daarnaast blijven je tuinkussens schoon. Knaagdieren of insecten kunnen bijvoorbeeld nooit bij je tuinkussens, waardoor je tuinkussens een goede hygiëne behouden. Dit is ook fijn voor je gasten om te weten. Al met al zijn er meer dan genoeg voordelen die kussentassen bieden. Koop daarom nu je kussentas om ze allemaal te ervaren.

Bezoek nu onze showroom en ontdek je ideale kussentassen

Ben je er nog niet helemaal over uit welke kussentassen je wilt halen bij De Vries XL Tuinmeubelen? Wellicht dat online aankopen doen op dit vlak niet helemaal je ding is. Daarom kun je ook kiezen om onze kussentassen in het echt te bekijken. Dit kun je doen door langs te komen in onze showroom in Roden. Hier demonstreren wij graag onze producten voor u. Tevens zie je precies hoe de kleur uitvalt en kun je het materiaal van de tassen aanraken. Op deze wijze ontdek je tevens hoe groot de afmetingen van de tassen in het echt uitvallen. Zo wordt een kussentas aanschaffen appeltje eitje voor u. Kom daarom snel langs in onze showroom en dan helpen wij je graag verder met het selecteren van de juiste tassen voor in je tuin.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail