fbpx

Kussentassen

Berg uw kussens goed op in een kussentas bestemd voor tuinbankkussens, zitkussens, deckchairkussens, ligbedkussens of sierkussens. Voorkom dat deze nat worden óf dat het weer erin komt te zitten.

  AeroCover kussentas | 125 x 32 x 50 cm

   

  34,95

  AeroCover kussentas | 80 x 80 x 60 cm

   

  36,95

  AeroCover kussentas | 200 x 75 x 60 cm

   

  69,95
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  AeroCover kussentas | 175 x 80 x 60 cm

   

  64,95

Kussentassen kopen

Beschikt u nog niet over kussentassen voor uw tuinkussens? Shop dan bij DeVriesXL voor uw favoriete kussentassen. Wij zijn de grootste specialist van Noord Nederland in tuinmeubelen, waardoor we over een ruim assortiment beschikken. U heeft dan ook volop keuze door ons aanbod. Bescherm nu uw tuinkussen via onze kussentassen. Alle kussentassen wij aanbieden zijn waterdicht, maar ademen tegelijkertijd ook het vocht uit de kussens. Zo garanderen wij dat uw tuinkussens goed opgeborgen worden. Bekijk daarom nu welke kussentassen u het meest enthousiast over wordt in onze webshop.

Kussentassen aanbieding

Iedereen hoort kussentassen te kunnen halen, ongeacht hun inkomen. Daarom vindt u bij ons kussentassen in allerlei prijscategorieën. Daardoor kunt u voor een luxe kussentas kiezen, of juist voor een kussentas op budget. Daarnaast houden wij geregeld aanbiedingen voor onze kussentassen. Ons assortiment verandert namelijk constant doordat de seizoenen zich snel opvolgen. Daardoor kunt u door goed op te letten mooie prijzen ontdekken met onze kussentassen. Ook houden wij geregeld andere soorten kortingsacties. Door onze website in de gaten te houden, zult u hoe dan ook profiteren. Kunt u echter niet wachten? Schaf dan nu onze kussentassen aan om meteen uw tuinset compleet te hebben.

Ontdek alle specificaties van onze kussentassen

Wilt u duidelijk hebben wat de specificaties zijn van de tassen haalt. In tegenstelling tot andere aanbieders van kussentassen, zijn wij wel duidelijk over onze producten. Wanneer u naar onze productpagina gaat, ziet u in één oogopslag alle nuttige informatie over onze kussentassen. Zo ontdekt u van welk materiaal een bepaald kussentas is gemaakt. Ook de afmetingen zijn vanzelfsprekend belangrijk. U wilt immers dat uw tuinkussens probleemloos in de kussentas passen. Daarom vermelden wij deze ook duidelijk bij elk kussentas. Verder vindt u ook de maker, hoe lang de garantie is, welke kleur de kussentas is en nog veel meer informatie. Bekijk nu onze productpagina’s om te ontdekken welke kussentassen volledig aan uw eisen voldoen.

Kussentassen zijn belangrijk om in uw tuin te hebben

Weet u dat de beschermtassen een belangrijke rol spelen in het onderhouden van uw tuin? Ze zijn om meerde redenen belangrijk om in huis te hebben. Ten eerste verlengen kussentassen de levensduur van uw tuinkussens. Daarnaast voorkomen ze ook dat uw tuinkussens verkleuren. Een kussentas is dus erg functioneel. Met beschadigde of verkleurde kussens kan immers de gehele look van uw tuin verpest zijn. Wij begrijpen dat u uw gasten onder de indruk wilt laten raken van uw feilloze tuin. Daarbij spelen kussentassen een belangrijke rol door uw tuinkussens zo mooi mogelijk te houden. Koop daarom nu uw kussentas om te garanderen dat uw tuin mooi blijft.

Kussentassen in verschillende kleuren

Heeft u bij ons tuinkussens besteld in allerlei verschillende kleuren? Wij staan erom bekend om vele verschillende kleurkeuzes aan te bieden met onze tuinmeubels. Toch is er bij onze kussentassen maar één kleur te vinden, namelijk antraciet. Daar hebben wij bewust voor gekozen. De kleur speelt namelijk een grote rol met een kussentas. Tuinkussens zijn namelijk gevoelig voor de wijze van opslaan. Daarbij is het belangrijk dat de tuinkussens geen extreme temperaturen bereiken. Helaas maken we in Nederland steeds meer extreem weer mee, waaronder hittegolven en extreme sneeuwbuien. Dit is vanzelfsprekend niet goed voor de tuinkussens. Door de kleur antraciet te gebruiken, neemt de kussentas niet te veel hitte op en stoot het niet veel hitte af. Daardoor blijft de kussentas, en dus ook uw tuinkussens, op een perfecte temperatuur voor het opbergen van tuinkussens. Bij DeVriesXL hebben we dus aan alles gedacht, inclusief de kleur van onze producten. Shop daarom nu voor uw kussentas in de perfecte kleur. Uw tuinkussens zullen u later grondig bedanken.

Verschillende formaten

Bij DeVriesXL treft u allerlei verschillende kussentassen aan. Dit geldt met name voor de grote. Iedereen heeft namelijk andere tuinkussens voor in hun tuin. Sommige vinden kleine tuinkussens fijn zitten, terwijl andere juist grotere tuinkussens gebruiken. Ook zijn er tuinkussens die tevens de rugleuning zachter maken. Via onze kussentassen kan elk type tuinkussen probleemloos opgeslagen worden. Dit komt doordat wij over verschillende groottes tassen beschikken. Heeft u kleinere tuinkussens? Dan is een kleine kussentas voldoende. Ook wanneer u over gigantische tuinkussens beschikt, kunt u gebruik maken van onze extra grote kussentassen. Zo verzekeren wij u dat uw tuinkussens goed worden opgeborgen, hoe groot u tuinkussen ook is.

Kussentassen met een prachtig design

Wij begrijpen volkomen dat u tuin er perfect uit moet zien. Daarbij hoort werkelijk alles visueel plezierig te zijn, inclusief een kussentas. Zelfs wanneer u de kussentas in de hoek van een tuin stop, is het nog steeds een bonus dat de design klopt. En bij onze kussentassen is dit ook zeker het geval. Ze staan namelijk bekend om hun minimalistische ontwerp. Hierdoor passen ze in werkelijk iedere tuin. Daarnaast is het design strak en stoer. Hierdoor geeft u uw tuin wat extra persoonlijkheid wanneer u een van onze kussentassen haalt. Bent u nieuwsgierig naar de design van onze kussentassen? Neem dan snel een kijkje in ons assortiment.

Waarom het verstandig is om kussentassen aan te schaffen

Sommige mensen zijn van mening dat beschermtassen voor kussens niet nodig zijn. Maar ze spelen een belangrijke rol in uw tuin. Daarom leggen we uit precies waarom u een kussentas hoort te hebben. Waarschijnlijk legt u uw tuinkussens elke winter op zolder of in de schuur. Maar dit zijn geen goede plekken voor het opslaan van tuinkussens. Zo zijn dit plekken waar schimmel of knaagdieren die uw tuinkussens uit willen proberen frequent toeslaan. Het zou flink balen zijn wanneer u op de eerste dag van het jaar waarin u in de tuin wilt zitten, erachter komt dat uw tuinkussens onbruikbaar zijn. Met een kussentas voorkomt u situaties als deze, en garandeert het u dat uw tuinkussens de winter goed doorkomen. Bescherm daarom nu uw tuinkussens door een goede kussentas te bestellen.

Voordelen van kussentassen

Onze kussentassen beschikken over vele voordelen. Zo heeft u eindelijk een centrale plek waar u eenvoudig u kussens kunt opbergen. Daardoor hoeft u niet eindeloos op zolder te zoeken naar uw tuinkussens. Ook voorkomt u met een kussentas dat uw tuinkussens in contact komen met elementen als stof, vuil, regen en kou. Daardoor wordt levensduur van uw tuinkussens aanzienlijk verlengd. Dit scheelt op de lange termijn een aardig bedrag doordat u minder vaak nieuwe tuinkussens moet aanschaffen. Daarnaast blijven u tuinkussens schoon. Knaagdieren of insecten kunnen bijvoorbeeld nooit bij uw tuinkussens, waardoor uw tuinkussens een goede hygiëne behouden. Dit is ook fijn voor uw gasten om te weten. Al met al zijn er meer dan genoeg voordelen die kussentassen bieden. Koop daarom nu uw kussentas om ze allemaal te ervaren.

Bezoek nu onze showroom en ontdek uw ideale kussentassen

Bent u er nog niet helemaal over uit welke kussentassen u wilt halen bij DeVriesXL? Wellicht dat online aankopen doen op dit vlak niet helemaal uw ding is. Daarom kunt u ook kiezen om onze kussentassen in het echt te bekijken. Dit kunt u doen door langs te komen in onze showroom in Roden. Hier demonstreren wij graag onze producten voor u. Tevens ziet u precies hoe de kleur uitvalt en kunt u het materiaal van de tassen aanraken. Op deze wijze ontdekt u tevens hoe groot de afmetingen van de tassen in het echt uitvallen. Zo wordt een kussentas aanschaffen appeltje eitje voor u. Kom daarom snel langs in onze showroom en dan helpen wij u graag verder met het selecteren van de juiste tassen voor in uw tuin.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail