fbpx

Chaise longue loungesets

Bent u opzoek naar een Chaise longue loungeset? Bekijk ons uiteenlopende assortiment van deze loungesets en kies uit één van de verschillende merken en materiaalsoorten. Deze multifunctionele loungesets zijn zeer voordelig in prijs en worden gratis bij u thuis geleverd.

Heeft u vragen over onze producten alvorens u overgaat tot aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze 3000 m² grote Experience store in Roden. 

Onze Experience store »

  Chill-Out Edmonton hoek loungeset | 2-delig

  Zwart/houtkleur

  899,-

  Suns Vita hoek loungeset links Teak | 3-delig

  Pepper grey fabric

  1.895,-

  Suns Vita hoek loungeset rechts Teak | 3-delig

  Pepper grey fabric

  1.895,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Chill-Out Edmonton hoek loungeset | 3-delig

  Zwart/houtkleur

  1.299,-

Chaise longue loungesets kopen

Een chaise lounge is een comfortabele stoel met een verlengd voeteneinde.  Dit voeteneind zit vaak geborgd aan de stoel waardoor hij uit één deel bestaat. Echter zijn er ook varianten te vinden waarbij dit voeteneind los bij de stoel geleverd wordt. Ondanks dat chaise lounge Frans klinkt ligt de oorsprong van deze loungeset in Egypte. In het oude Egypte ontstond de eerste combinatie uit een stoel en een ligbed. Het eerste exemplaar werd gemaakt van samengebonden palmbladeren. Om de loungestoel comfortabel te maken werden deze voorzien van houten lattenbodems. Door jarenlange ontwikkeling is de Chaise lounge omgedoopt tot de Chaise longue loungeset. Tegenwoordig bestaat deze set uit een stoel of loungeset met daaraan een voeteneinde. In deze set kunt u lekker languit liggen en genieten van de Nederlandse zomer. Deze chaise longue banken zijn uitermate geschikt om in uw tuin neer te zetten en dus buiten te gebruiken.

Waarom kiezen voor een chaise longue loungeset?

Het prettige aan een chaise longue loungeset is het feit dat deze gebruikt kan worden om in te relaxen maar ook om rechtop in te zitten. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos, wanneer u buiten wilt werken kan deze set dus ook goed gebruikt worden. Ook wanneer er vrienden of familie over de vloer komen kan deze set gebruikt worden om met meerdere personen aan te zitten. De chaise longue loungeset wordt tegenwoordig niet meer gemaakt voor slechts één persoon waar dit vroeger wel vaak het geval was.

Chaise longue loungeset met water afstotende kussens

Wij bieden voornamelijk Chaise longue Loungesets aan van het merk Suns. Deze sets zijn gekenmerkt door de hoge kwaliteit materialen die zijn gebruikt om deze set te maken. Daarnaast zijn al de sets van Suns voorzien van waterafstotende kussens. Dit zien wij als enorm pluspunt gezien een foutje al snel gemaakt is. Deze set staat bekend zodat u er heerlijk in kan relaxen, wanneer er een glas drinken wordt omgestoten is er dus geen reden tot paniek. Daarnaast kan het voorkomen dat er vergeten wordt om een set te bedekken óf naar binnen te verplaatsen. Een plotselinge regenbui is dus niets om u zorgen om te maken.

Chaise longue loungeset met bijpassende tafel

Al de sets die wij aanbieden in onze winkel en webshop hebben één duidelijke kernkleur. Dit is zowel terug te zien in de set zelf als in de bijpassende tafel. Deze vierkante koffietafel van 80×80 cm sluit prachtig aan bij de loungeset zodat u deze kunt matchen bij de rest van uw tuin.

Wat betekent chaise longue?

Waar op letten bij aankoop van een chaise longue loungeset?

Worden de chaise longue loungesets gratis geleverd?

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail