fbpx

Chaise longue loungesets

Bent je op zoek naar een Chaise longue loungeset? Bekijk ons uiteenlopende assortiment van deze loungesets en kies uit één van de verschillende merken en materiaalsoorten. Deze multifunctionele loungesets zijn zeer voordelig in prijs en worden gratis bij je thuis geleverd.

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  4 Seasons Outdoor Furore hoek loungeset | 4-delig

  Zonder tafel

  8.599,-

  4 Seasons Outdoor Furore hoek loungeset | 3-delig

   

  5.290,-

  Wow Bali Divan loungeset | 4 delig

  Stof Meton | 13-7007 | Lightgrey | Basic G

  6.995,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Wow Atoll loungeset | 4 delig

  Rei | 7004 | Light Taupe | Luxury I

  7.270,-

  Wow Salina Loungeset | 4 delig

  Stof Bold | 23 | Beige | Exclusive L

  6.999,-

  4 Seasons Outdoor Furore hoek loungeset | 5-delig

  Zonder tafel

  9.350,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  4 Seasons Outdoor Furore hoek loungeset met dienblad | 6-delig

   

  9.399,-
  Aanbieding!

  Suns Vita hoek loungeset links Teak | 3-delig

  Pepper grey fabric

  Adviesprijs Oorspronkelijke prijs was: 1.895,- .Huidige prijs is: 1.650,- .

Chaise longue loungesets kopen

Een chaise lounge is een comfortabele stoel met een verlengd voeteneinde.  Dit voeteneind zit vaak geborgd aan de stoel waardoor hij uit één deel bestaat. Echter zijn er ook varianten te vinden waarbij dit voeteneind los bij de stoel geleverd wordt. Ondanks dat chaise lounge Frans klinkt ligt de oorsprong van deze loungeset in Egypte. In het oude Egypte ontstond de eerste combinatie uit een stoel en een ligbed. Het eerste exemplaar werd gemaakt van samengebonden palmbladeren. Om de loungestoel comfortabel te maken werden deze voorzien van houten lattenbodems. Door jarenlange ontwikkeling is de Chaise lounge omgedoopt tot de Chaise longue loungeset. Tegenwoordig bestaat deze set uit een stoel of loungeset met daaraan een voeteneinde. In deze set kun je lekker languit liggen en genieten van de Nederlandse zomer. Deze chaise longue banken zijn uitermate geschikt om in jouw tuin neer te zetten en dus buiten te gebruiken.

Waarom kiezen voor een chaise longue loungeset?

Het prettige aan een chaise longue loungeset is het feit dat deze gebruikt kan worden om in te relaxen maar ook om rechtop in te zitten. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos, wanneer je buiten wilt werken kan deze set dus ook goed gebruikt worden. Ook wanneer er vrienden of familie over de vloer komen kan deze set gebruikt worden om met meerdere personen aan te zitten. De chaise longue loungeset wordt tegenwoordig niet meer gemaakt voor slechts één persoon waar dit vroeger wel vaak het geval was.

Chaise longue loungeset met water afstotende kussens

Wij bieden voornamelijk Chaise longue Loungesets aan van het merk Suns. Deze sets zijn gekenmerkt door de hoge kwaliteit materialen die zijn gebruikt om deze set te maken. Daarnaast zijn al de sets van Suns voorzien van waterafstotende kussens. Dit zien wij als enorm pluspunt gezien een foutje al snel gemaakt is. Deze set staat bekend zodat je er heerlijk in kan relaxen, wanneer er een glas drinken wordt omgestoten is er dus geen reden tot paniek. Daarnaast kan het voorkomen dat er vergeten wordt om een set te bedekken óf naar binnen te verplaatsen. Een plotselinge regenbui is dus niets om je zorgen om te maken.

Chaise longue loungeset met bijpassende tafel

Al de sets die wij aanbieden in onze winkel en webshop hebben één duidelijke kernkleur. Dit is zowel terug te zien in de set zelf als in de bijpassende tafel. Deze vierkante koffietafel van 80 x 80 cm sluit prachtig aan bij de loungeset zodat je deze kunt matchen bij de rest van je tuin.

Wat betekent chaise longue?

Waar op letten bij aankoop van een chaise longue loungeset?

Worden de chaise longue loungesets gratis geleverd?

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail