fbpx

Gaslantaarns

Geniet het hele jaar door van uw tuin. Met de gaslantaarns van de Vries XL kunt u het hele jaar met de benodigde warmte genieten van uw tuin.

    Cosiscoop ivory

    Adviesprijs89,- 79,-

Gaslantaarn voor buiten

Houdt u ervan om tot in de late uren te genieten van een zomerse avond? De gaslantaarn van De Vries XL bieden een heerlijke warmte en zijn daarnaast erg sfeervol om in uw tuin te plaatsen. Daarnaast zijn een aantal van de gashaarden geschikt om neer te zetten op uw terrastafel.

De Cosiscoop gaslantaarn zijn te verkrijgen in verschillende stijlen & kleuren zoals:

  • Groen
  • Zwart
  • Grijs
  • Wit

Daarnaast zijn een deel van de gaslantaarn voorzien van een glazen kap. Zit je graag buiten maar kan er een briesje ontstaan? Het glazen omhulsel zorgt ervoor dat de vlam voorzien wordt van een passende bescherming.

Cosiscoop

De Cosiscoop heeft een leuke uitstraling en geeft een heerlijke warmte af. De cosiscoop is ook zeer eenvoudig in gebruik aan de onderzijde van de Cosiscoop hoeft alleen maar een een gascartouche geplaatst te worden. Deze steekt u aan met een lange aansteker. De gascartouche geeft zo’n 6 uur lang een heerlijke vlam. De Cosiscoop is voorzien van een bedieningsknop, hierdoor is deze eenvoudig tussendoor te doven. De eerstvolgende keer dat u weer een avondje wilt genieten van een zomerse avond is deze weer eenvoudig aan te steken met een lange aansteker. Wanneer het patroon leeg is verwijdert u deze heel eenvoudig met een draaiende beweging.

Raadpleeg de productspecificaties

Onder ieder product zijn de productspecificaties weergeven. Om te voorkomen dat u een te grote of te kleine Cosicoop besteld kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

U kunt ook langskomen in onze showroom in Roden zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Geniet het hele jaar lang van de warmte van de gaslantaarn en dat bij u in uw tuin.

 

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail