fbpx

Deckchairkussen

Wij bieden een groot assortiment Deckchairkussens aan, hierdoor zit er altijd een gepast kussen voor u tussen. Kiest u voor een deckchairkussen met óf zonder opdruk?

  Hartman deckchairkussen 200x46x9cm | Havana lightgrey

  89,95

  Hartman Deckchairkussen 200x46cm | Havana jute

  89,95

  Hartman deckchairkussen 200x46cm | Havana dark grey

  89,95

Deckchairkussen

Op zoek naar een deckchair tuinkussen? Aan de Vries XL heeft u de goede! In ons assortiment hebben wij verschillende deckchairkussens van meerdere materiaalsoorten. Zo hebben wij deckchair kussens van acryl (dralon) en katoen/polyester, in veel verschillende kleuren. Wilt u een effen kleur? Of wilt u figuren op de kussen? Wij hebben het in ons assortiment. Zo vindt u altijd bij De Vries XL altijd de juiste kussens.

Deckchairkussen Acryl (dralon)

De materiaalsoort Dralon (valt onder het merk acryl) is een synthetische stof, dat veel wordt gebruikt bij het maken van tuinkussens. Dralon staat bekend om de eigenschappen die goed tegen slijtage kunnen. Daarnaast zijn de kussens van dralon zeer makkelijk te reinigen in vergelijking met andere stoffen. Dit zorgt er voor dat de stof dralon erg populair is onder de consument. Dralon stoffen zijn water- en vuilafstotend, dit komt door de coating die over de stof wordt bevestigd. Dralon is al wel vuilafstotend van zichzelf. Bovendien hoeft u zich niet zorgen te maken dat de uv-straling de kussen beschadigd, dit houdt in dat de kussens nauwelijks tot niet verkleuren. Dralon is om deze redenen de perfecte materiaalsoort voor kussens in de tuin.

De kussens van dralon zijn voorzien van een prachtige glans over de kussenhoes, waardoor de deckchairkussen een moderne uitstraling biedt.

De voordelen van Dralon

Deckchairkussens van het materiaal Dralon bieden een groot aantal voordelen.

 • Vuil werend
 • Gemakkelijk in onderhoud/onderhoudsvrij
 • Moderne uitstraling
 • Kleurecht
 • Weerbestendig
 • Goed bestand tegen slijtage
 • Duurzamer dan elke andere stof
 • Lucht- en vocht doorlatend

Katoen is natuurlijke vezel van de katoenplant. Door het proces om de vezels te spinnen tot draden, kan het katoen gebruikt worden om ademende en zacht textiel te ontwikkelen. Door de open structuur van de stof heeft katoen als voordeel dat het ademend is. Bovendien voelt katoen natuurlijk en zacht aan. Daarnaast is katoen ook nog eens erg slijtvast. Vanwege deze eigenschappen wordt katoen veel gebruikt in tuinkussens. Alleen heeft katoen een groot nadeel, de stof is kleurgevoelig.

Katoen/polyester

Sommige kussens bestaan uit verschillende textielsoorten. Een van de meest bekende combinaties zijn de katoen en polyester. De combinatie katoen/polyester combineert de voordelen van beide textielsoorten, een fantastische samenstelling. Het stof voelt aan als katoen, ziet er uit als katoen, maar is dankzij het polyester ook nog sterker en beter bestand tegen verkleuring.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail