fbpx

Hockers & voetenbanken

Neerploffen in de favoriete stoel, voeten op de voetenbank en genieten maar. Dat klinkt de meeste mensen als muziek in de oren. Kies uit één van de vele hockers en voetenbanken die perfect aansluiten bij uw interieur & exterieur.

  Suns Arezzo square poof 55x55cm | Mid Grey

   

  229,-

  Suns Arezzo Square Poof 55x55cm | Green

   

  229,-

  Suns Arezzo Square Poof 55x55cm | Pink

   

  229,-

Hockers kopen voor uw tuin

Een hocker, oftewel een poef, kruk of voetbank, het is misschien wel het meest functionele item in uw tuin. Zo kunt u een hocker gebruiken als een verlengstuk van uw tuinmeubelen, maar het is ook mogelijk om er een dienblad op te zetten en hem te gebruiken als tafel. Wij zijn fan van de hocker!

Wil je een hocker kopen die goed bij je huidige tuinset past? Door ons brede aanbod zit er vaak wel een prettige hocker of voetenbank voor u tussen. De verschillende soorten, kleuren en maten is er voor elke tuin een bijpassende hocker. Bekijk het volledige aanbod van de hockers op onze website of kom gezellig langs in onze winkel. Bekijk ook de verschillende Hartman voetenbanken.

Voetenbank voor buiten

Ben je opzoek naar een leuke voetenbank voor buiten? Dan zit je bij De Vries XL helemaal goed. Wij verkopen verschillende voetenbankjes voor buiten, ieder met een unieke stijl. Zelfs de voetenbanken van het merk Taste kunnen buiten gebruikt worden. Hoewel deze bankjes lijken of ze volledig van stof zijn, zijn dit all weather voetenbanken. De voetenbankjes zijn gemaakt van all weather textiel. En zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Daarnaast hebben ze de ideale vorm om even op neer te ploffen of kan je er een dienblad op leggen om hier een klein tafeltje van te maken.

Poef voor buiten

Tegenwoordig zijn poefs ook heel geschikt om buiten te gebruiken. De poefs van 4 seasons outdoors zijn gemaakt van outdoor textiel. Deze poefs zijn gemaakt van Olefin, deze stof brengt een hoop voordelen met zich mee waardoor de poef zeer geschikt is om buiten te gebruiken.

 • Bestand tegen Uv-straling
 • Temperatuurverschillen
 • Een sneldrogende stof
 • Zeer waterdoorlatend om buiten te gebruiken

Doordat Olefin zeer waterdoorlatend is zal de poef snel drogen na een Hollandse bui. Ideaal om in de zomer zonder zorgen te kunnen genieten van uw tuin.

Voetenbankje buiten – hout

Ook hebben wij een groot aanbod houten voetenbankjes. Deze houten voetenbankjes komen in de merken Traditional Teak en Maxima. Deze voetenbankjes passen perfect in een tuin waarbij vele houten elementen naar voren komen. De bankjes zijn ieder voorzien van een textilene sitting. Deze stof droogt snel op na een hevige regenbui. Daarnaast zijn deze voetenbankjes ook opklapbaar, ideaal wanneer de zomer weer tot zijn einde komt dus!

 

 

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail