fbpx

4 Seasons Outdoor Brushed teak protector

 

Product Code: 8720087018089
  • Artikelnummer: 60022
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

29,95


Productomschrijving

Tuinmeubelen van brushed teakhout kunnen het hele jaar buiten blijven. Geleidelijk ondergaat teakhout een proces van vergrijzing en vergroening (groene aanslag). Om dit proces te vertragen en de kenmerkende uitstraling van brushed teak langer te behouden, is het aanbevolen om 4 Seasons Outdoor Brushed Teak Protector te gebruiken.

Waarom een protector gebruiken?

  • Het voorkomt vlekken door een beschermende barrière te maken, waardoor gemorste vloeistoffen niet meteen in het hout trekken.
  • Het zorgt ervoor dat water niet in het teakhout doordringt, waardoor het beschermd is tegen vocht en mogelijke schade, zoals kromtrekken of schimmelvorming.
  • Het zorgt ervoor dat het brushed teakhout er natuurlijk uitziet en aanvoelt. De originele ruwe uitstraling van het brushed teakhout blijft behouden, waardoor het zijn specifieke look behoudt.

Geschikt voor verschillende buitenmeubelen

Dit specifieke onderhoudsproduct is niet geschikt voor veel teakhouten meubels. In plaats daarvan is het raadzaam om een Teak Protector te gebruiken. Deze protector is geschikt voor tuinmeubelen van brushed teak, zoals enkele series van 4 Seasons Outdoor. In het seizoen van 2024 omvatten deze series de Noah eettafels, Sem bijzettafels, Yara loungeset en de Julia lounge- en dining sets.

Hoe gebruik ik de Brushed Teak Protector?

De Brushed Teak Protector kan op dezelfde manier worden toegepast als een andere protector van 4 Seasons Outdoor. Het begint met het zorgen dat het oppervlak schoon is. Voor de beste resultaten is het aan te raden om de Teak Cleaner van 4 Seasons Outdoor te gebruiken. Zorg er voor dat het oppervlak volledig droog is. Vervolgens neem je een zachte, pluisvrije doek en breng je de Brushed Teak Protector aan op het oppervlak (met de nerf van het hout mee). Over het algemeen is één laag voldoende, maar indien nodig kun je het proces herhalen.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail