fbpx

4 Seasons Outdoor onderhoudset | 4-delig

 

Product Code: N/A
  • Artikelnummer: SamOnderhoudSet4d
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

87,50


Productomschrijving

Met deze 4 Seasons Outdoor onderhoudsset voor teakhout is alles bij de hand als het gaat om het reinigen of behandelen van teakhouten tuinmeubelen. De teak onderhoudsset bevat de volgende producten: Teak Shield, Teak Protector, Teak Cleaner en 3 witte doeken. Teak Shield en Teak Protector zijn onderhoudsmiddelen en zorgen voor een bescherming op een teakhouten tuintafel of een teakhouten tuinmeubel. Met de Teak Cleaner geeft u het teakhouten meubel de gewenste reinigingsbeurt.

Overzicht onderhoudsmiddelen

Om duidelijk te maken waarvoor de producten gebruikt kunnen worden en in welke volgorde de producten het best gebruikt kunnen worden, hebben wij een overzicht gemaakt van het effect van de onderhoudsmiddelen.

  • Teak Shield: Beschermingsmiddel om teakhout water- en vuilafstotend te maken.
  • Teak Protector: Beschermingsmiddel om teakhout langer een goudbruine kleur te behouden.
  • Teak Cleaner: Reinigingsmiddel om teakhout schoon te maken.
  • 3 Witte doeken: Pluisvrije doek voor het aanbrengen van beschermingsmiddelen.

In welke volgorde gebruik ik deze onderhoudsmiddelen?

Mocht uw teakhouten meubel een onderhoudsbeurt nodig zijn, dan adviseren wij om een bepaalde volgorde aan te houden. Begin allereerst met de tafel schoon te maken met Teak Cleaner. Breng dit ruim aan op de tafel, laat het intrekken en spoel af. Als de tafel droog is (lees: echt goed droog) kan er gekozen worden om Teak Protector te gebruiken. Gebruik dit onderhoudsmiddel enkel als u de goudbruine kleur langer wilt behouden. Hiervoor kunt u een van de meegeleverde witte, pluisvrije doeken gebruiken. Laat de Protector ook goed drogen en gebruik als laatste Teak Shield. Met Teak Shield bouwt het meubel een beschermlaag op tegen vuil en water.Meer weten over het onderhouden van teakhout? Lees dan onze blog eens door over het onderhouden van teakhouten tuinmeubelen!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail