fbpx

4 Seasons Outdoor teak onderhoudspakket premium

 

Product Code: N/A
  • Artikelnummer: SamTeakPremium
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

75,-


Productomschrijving

Bij De Vries XL koop je een Teak onderhoudspakket premium met korting. Het onderhoudspakket voor teakhout bestaat in verschillende gradaties: basis, premium en compleet. Bij elk onderhoudspakket zijn verschillende producten aanwezig om je teakhouten tuinmeubel een verfrissende uitstraling te geven. In het Teak onderhoudspakket premium zijn de volgende producten opgenomen: Teak Cleaner, Teak Shield en Teak Protector. Hieronder lees je waarvoor je de producten kunt gebruiken.

Wanneer gebruik ik Teak Cleaner?

Zoals eerder benoemd in bovenstaande tekst wordt Teak Cleaner gebruikt wanneer je teakhouten meubel voorzien is van een laag van groene aanslag. Dit middel reinigt het hout van groene aanslag en resterende olieresten. Doe dit een- of tweemaal per jaar om de staat van je meubel in goede conditie te houden. Om helemaal op de hoogte te zijn van alle onderhoudsmiddelen voor teakhout, hebben wij een blog gemaakt over het onderhouden van je teakhouten tuinmeubel. Hierin worden alle stappen besproken van het onderhouden en schoonmaken van teakhout.

Wanneer gebruik ik Teak Shield?

Teak Shield gebruik je als je een teakhouten tafelblad of tuinmeubel vlekwerend en waterafstotend wilt maken. Dit onderhoudsmiddel is kleurloos en enkel bedoeld om je meubel te beschermen tegen vuil en vocht. Teak Shield zorgt er niet voor dat je tuinmeubel langer zijn kleur behoudt. Het is een beschermer die helpt voorkomen dat voedsel (olijfolie, rode wijn, ketchup, etc.) in het hout binnendringt en vlekken veroorzaakt.

Wanneer gebruik ik Teak Protector?

Teak Protector gebruik je als je een teakhouten tafelblad langer de lichtbruine teak kleur wilt houden. Dit onderhoudsmiddel zorgt ervoor dat de warme kleur langer behouden blijft. Mocht je kiezen voor Teak Protector dan adviseren wij het teakhouten meubel 1 of 2 keer per jaar te onderhouden. Wij raden aan om Teak Protector met een pluisvrije doek aan te brengen. Mocht je nog Teak Shield willen gebruiken om de tafel vlek- en vuilafstotend te maken, dan adviseren wij eerst Teak Protector te gebruiken, vervolgens dit te laten drogen en als laatste Teak Shield op de tafel aan te brengen.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail