fbpx

4 Seasons Outdoor vintage teak protector

 

Product Code: 8718144540796
  • Artikelnummer: 60007
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

29,95


Productomschrijving

“Teakhout wordt mooier met de jaren.” Dit horen wij klanten vaak zeggen. De charme van het vergrijzen is een teken dat het teakhout leeft en dit zorgt voor een vintage-effect in de tuin. Om de diepere bruine kleur van teakhout te herstellen is er 4 Seasons Outdoor Vintage Teak Protector. Dit is een onderhoudsmiddel dat de kleur van teakhout krachtiger hersteld dan Teak Protector.

Kenmerken Vintage Teak Protector

Dit onderhoudsmiddel is, net als de andere onderhoudsmiddelen van 4 Seasons Outdoor, milieuvriendelijk. Het onderhoudsmiddel is op waterbasis, niet brandbaar en zorgt niet voor giftige dampen. De Vintage Teak Protector behoudt de warme kleur van oud teakhout langer en werkt langer dan een teakolie of teak sealer.

Wanneer gebruik ik Vintage Teak Protector?

Vintage Teak Protector gebruikt u wanneer uw teakhouten meubelen al een aantal jaren buiten staat. Dit middel zorgt er voor dat de goudbruine kleur van teakhout hersteld en het zorgt voor een beschermende factor. Voor een goed resultaat gebruikt u eerst de 4 Seasons Outdoor Teak Cleaner om het meubel schoon te maken. Als het teakhouten meubel goed opgedroogd is, begint u het meubel te behandelen met de Vintage Protector.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail