fbpx

4 Seasons Outdoor teak instant grey

 

Product Code: 8718144540802
  • Artikelnummer: 60011
  • Voorraad: Vraag naar de levertijd
Lees productomschrijving

34,95


Productomschrijving

Op zoek naar een fijne grijze kleur voor uw teakhout? Zoek dan zeker niet verder. De 4 Seasons Outdoor Instant Grey zorgt er voor dat uw teakhouten tuinmeubel binnen een uur een vergrijsde uitstraling krijgt. Door middel van het aanbrengen van dunne lagen krijgt uw tuintafel of tuinstoel een stoere, verweerde uitstraling.

Meer informatie over onderhoud van teakhout

In onze blog over het onderhouden van teakhout en op onze veelgestelde vragen pagina leest u alles over het juist onderhouden van uw teakhouten meubel. Wees er van bewust dat een combinatie met de Teak Cleaner van 4 Seasons Outdoor altijd een goede keuze is. Het is namelijk van belang dat de tafel of stoel goed schoongemaakt is, voordat deze behandeld wordt.

Wanneer gebruik ik Instant Grey?

De Instant Grey gebruikt u wanneer u houdt van een vergrijsde uitstraling van uw tuinmeubel. U hoeft hierdoor niet te wachten op de natuurlijke vergrijzing. Denk er om dat er bij het aanbrengen, dunne lagen worden aangebracht. Ook is het van belang dat er gewacht wordt tot elke laag droog is voordat een nieuwe laag aangebracht wordt.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail