fbpx

Renson Camargue

Te zien in onze showroom

Product Code: N/A
  • Artikelnummer: RensonCamargue
  • Voorraad:
Lees productomschrijving


Productomschrijving

Kom deze prachtige overkapping bezichtigen in onze showroom.

De Renson Algarve terrasoverkapping met lamellendak is zeer flexibel inzetbaar. Deze overkapping kan aan de gevel worden bevestigd of vrijstaand geplaatst worden. Het is zelfs mogelijk om meerdere overkappingen aan elkaar te koppelen. Ongeacht of je een hedendaagse, klassieke of moderne woning hebt, de Renson Algarve past altijd bij de stijl van jouw huis en tuin door de vele kleurencombinaties en de unieke Classic Line met sierlijsten en extra ornamenten.

Het lamellendak van de Renson Algarve kan tot 150° worden gedraaid. Zo kan je altijd de zonwering en ventilatie afstemmen op de behoeften van het moment. De lamellen zijn waterdicht wanneer ze gesloten zijn en na een regenbui wordt het water gecontroleerd afgevoerd via de ingebouwde waterafvoeren.

Om van je terrasoverkapping een gezellige ruimte te maken, zijn er tal van zij-elementen en opties beschikbaar. Kies voor sfeervolle buitengordijnen of ga voor een zon- en windwerend screendoek met venster om maximaal van het uitzicht op je tuin te genieten. Daarnaast kan je ook een muziek- of verwarmingsinstallatie integreren en van je Renson Algarve jouw favoriete ontspanningsplek maken!

  • Slanke draagstructuur
  • Schroeven onzichtbaar weggewerkt
  • Uitgebreid aanbod zij-elementen
  • Koppelbaar tot 6 x 6 m zonder tussenkolom

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail