fbpx

4 Seasons Outdoor teak cleaner

 

Product Code: 8718144540765
  • Artikelnummer: 60002
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

19,75


Productomschrijving

De keuze gevallen op een teakhouten tuinmeubel? Dan vergt het onderhouden wel een beetje liefde. In de loop van de tijd wordt een teakhouten meubel namelijk grijs en groen. Grijs door de verkleuring van het teakhout en groen door de aanslag op het meubel. Om deze twee componenten goed de baas te zijn is er een fantastisch schoonmaakmiddel ontwikkeld voor teakhout. Dit onderhoudsmiddel is 4 Seasons Outdoor Teak Cleaner.

Combineren met onderhoudsmiddel

Na het gebruiken van Teak Cleaner heeft u de mogelijkheid om het meubel te voorzien van een onderhoudsmiddel. U kunt er voor kiezen om de tafel niet met een onderhoudsmiddel te behandelen. Hierdoor zullen er wel sneller vlekken in trekken. Echter, u heeft de keuze tussen twee onderhoudsmiddelen: Teak Shield en Teak Protector. Teak Shield maakt teakhout water- en vuilafstotend. Teak Protector zorgt er voor dat de lichtbruine teak kleur langer behouden blijft.

Wanneer gebruik ik Teak Cleaner?

Zoals eerder benoemd in bovenstaande tekst wordt Teak Cleaner gebruikt wanneer uw teakhouten meubel voorzien is van een laag van groene aanslag. Dit middel reinigt het hout van groene aanslag en resterende olieresten. Doe dit een- of tweemaal per jaar om de staat van uw meubel in goede conditie te houden. Om helemaal op de hoogte te zijn van alle onderhoudsmiddelen voor teakhout, hebben wij een blog gemaakt over het onderhouden van uw teakhouten tuinmeubel. Hierin worden alle stappen besproken van het onderhouden en schoonmaken van teakhout.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail