fbpx

4 Seasons Outdoor teak protector

 

Product Code: 8718144540758
  • Artikelnummer: 60001
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

29,95


Productomschrijving

Een teakhouten tuinmeubel kunnen het hele jaar door buiten blijven staan. Oorspronkelijk is teakhout afkomstig uit Zuidoost-Azië. Het groeit daar aan de Tectona grandis (een boom die wel 40 meter lang kan worden). Als een boom omgezaagd wordt, verkleurd de stam langzamerhand. Zo ook een teakhouten tuintafel of ander teakhouten tuinmeubel. Om dit proces te vertragen en de kleur van het lichtbruine teak langer te behouden, kunt u het beste kiezen voor 4 Seasons Outdoor Teak Protector.

Onderhoudsmiddelen bij De Vries XL

Wij van De Vries XL snappen dat u door de hoge bomen van alle onderhoudsproducten, het bos niet meer kunnen zien. Daarom nemen wij de tijd om de keuze voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij hebben in onze veelgestelde vragen pagina en in onze blog beschreven welk onderhoudsmiddel u voor welke situatie nodig bent. Ook staat onder elk onderhoudsmiddel beschreven wanneer u dit onderhoudsmiddel gebruikt.

Wanneer gebruik ik Teak Protector?

Teak Protector gebruikt u als u een teakhouten tafelblad langer de lichtbruine teak kleur wilt houden. Dit onderhoudsmiddel zorgt er voor dat de warme kleur langer behouden blijft. Mocht u kiezen voor Teak Protector dan adviseren wij het teakhouten meubel 1 of 2 keer per jaar te onderhouden. Wij raden aan om Teak Protector met een pluisvrije doek aan te brengen. Mocht u nog Teak Shield willen gebruiken om de tafel vlek- en vuil afstotend te maken. Dan adviseren wij eerst Teak Protector te gebruiken, vervolgens dit te laten drogen en als laatste Teak Shield op de tafel aan te brengen.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail