fbpx

4 Seasons Outdoor teak shield

 

Product Code: 8718144540772
  • Artikelnummer: 60004
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

34,95


Productomschrijving

Teakhout is een natuurlijk product dat afkomstig is van de Tectona grandis. Deze boom maakt veel natuurlijke oliën aan waardoor het bestand is tegen verschillende weersinvloeden. Daarnaast zorgt dit er voor dat teakhout een duurzaam product is. Om teakhout extra te beschermen tegen vocht, vuil en kringen is er een onderhoudsmiddel op de markt gebracht, namelijk 4 Seasons Outdoor Teak Shield.

Onderhoudsproducten De Vries XL

Wij van De Vries XL snappen dat u door de hoge bomen van alle onderhoudsproducten, het bos niet meer kunt zien. Daarom nemen wij de tijd om de keuze voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Wij hebben in onze veelgestelde vragen pagina en in onze blog beschreven welk onderhoudsmiddel u voor welke situatie nodig bent. Ook staat onder elk onderhoudsmiddel beschreven wanneer u dit onderhoudsmiddel gebruikt.

Wanneer gebruik ik Teak Shield?

Teak Shield gebruikt u als u een teakhouten tafelblad of tuinmeubel vlek werend en waterafstotend wilt maken. Dit onderhoudsmiddel is kleurloos en enkel bedoeld om uw meubel te beschermen tegen vuil en vocht. Teak Shield zorgt er niet voor dat uw tuinmeubel langer zijn kleur behoudt. Het is een beschermer dat helpt voorkomen dat voedsel (olijfolie, rode wijn, ketchup, etc.) in het hout binnendringt en vlekken veroorzaakt.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail