fbpx

Houten dining set

Een mooie houten diningset kopen? Bij DeVriesXL Tuinmeubelen bieden we een groot scala aan houten diningsets aan van verschillende houtsoorten en topmerken!

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Schitterende houten diningset

Een dining set is niet zomaar een tuinsetje, want u kunt heerlijk dineren op een zeer elegante manier met deze set. U kunt heerlijk in u tuin dineren zonder dat u ook maar enige luxe of gemak in hoeft te leveren. Met de dining set van DeVriesXL Tuinmeubelen is alles tot in de puntjes verzorgd. De tafel heeft de perfecte hoogte en de stoelen zitten zeer prettig, zodat u niks tekort komt en heerlijk kunt genieten van het lekkere weer in Nederland en natuurlijk van uw diner. Kleed uw diningset aan met leuke tuinaccessoires en gezellige kussentjes om het compleet te maken! Heeft u vragen over ons aanbod houten diningsets? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Snelle levering van uw houten dining set

Heeft u genoeg gehoord en wilt u zo snel mogelijk uw eigen dining set bestellen? Dan kan natuurlijk hier op onze website. Boven de 100,- worden alle producten bij De VriesXL gratis bezorgd, dus over bezorgkosten hoeft u zich niet druk te maken. Wilt u toch nog meer weten of zien over de producten van De VriesXL? Kom dan gezellig even langs in onze showroom in Roden. De werknemers van De VriesXL staan elke dag weer klaar om u te woord te staan. Wij bezorgen uw tuinmeubelen door heel Nederland in principe gratis. Voor aankopen onder de 100,- vragen we 6,95 verzendkosten. Mochten er extra bijkomende kosten zijn in verband met boot overtocht of iets dergelijks, dan zijn deze extra kosten voor uw eigen rekening.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail