fbpx

Inklapbare tafels

Heeft u vragen over onze producten alvorens u overgaat tot aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze 3000 m² grote Experience store in Roden. 

Onze Experience store »

  Sieger Boulevard inklapbare tuintafel rond 86 cm| Antraciet

   

  179,-

  SenS-Line inklapbare tuin bijzettafel 70 x 43 cm | Acacia kleur

  70 x 43 cm

  72,95

  Sieger Boulevard inklapbare tuintafel 115 x 70 cm| Antraciet

   

  199,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Sieger Boulevard inklapbare tuintafel 70 x 70 cm | Antraciet

   

  139,-

  Traditional Teak Sofia inklapbare tuintafel 80 x 80 cm | Teak kleur

   

  599,-

  Sieger Boulevard inklapbare tuintafel rond 100 cm | Antraciet

   

  185,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Kettler Calvia inklapbare tuintafel strekmetaal rond 60 cm | Antraciet

   

  149,-

  Sieger Boulevard inklapbare tuintafel rond 86 cm| Antraciet

   

  149,-

  Traditional Teak Sofia inklapbare tuintafel 120 x 80 cm| Teak kleur

   

  799,-

Inklapbare tuintafel

Een inklapbare tuin tafel is een ideale aanvulling voor op uw balkon of in uw tuin! De Vries XL tuinmeubelen heeft een brede en uitgebreide collectie inklapbare tuintafels. De tuintafels kunnen makkelijk verplaats en opgeborgen worden. De inklapbare tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en groottes. Denk aan rechthoekige, vierkante en ronde vormen. Het frame van de inklapbare tafel is gemaakt van gepoedercoat metaal. Dit houdt in dat het frame beschermt is tegen verschillende weersomstandigheden. Oftewel, een ideale extra tafel voor in uw tuin!

De Sieger boulevard inklapbare tuintafel

De Sieger Boulevard bistrotafel rond 60cm | Antraciet is de ideale bistrotafel. De tafel is verkrijgbaar in een antraciete kleur. De tafel is praktisch, weerbestendig en stabiel. Doordat de poten smal zijn, biedt deze statafel veel beenruimte. De ideale tafel voor iets meer visite dan gedacht of om altijd in de tuin te hebben. Deze bistrotafel past ideaal in een kleinere tuin, voor het huis of op een balkon! Door de ronde tafelpoten is het een elegante tafel.

Duitse degelijkheid

Sieger biedt u Duitse degelijkheid. Alle producten van Sieger worden ontworpen en gefabriceerd in Duitsland. Zij produceren verschillende soorten tuinmeubelen en tuintafels. De Boulevard tafels horen al jaren bij de collectie van Sieger. Zij bieden hier 2 jaar garantie op.

Het materiaalsoort

De Boulevard tafels zijn gemaakt van een mecalit-pro tafelblad. Dit is een soort kunststof met een beschermlaag er over. Door de melamin beschermlaag is het tafelblad weerbestendig en ongevoelig voor Uv-straling. Deze melamin toplaag is tevens ijzersterk. De kunststof rand om de tafel heen zorgt voor een perfecte afwerking. Het onderstel van de Boulevard tafels zijn gemaakt van staal, met een polyester coating. Een van de poten is verstelbaar en zorgt voor optimale stabiliteit. Ook is de tafel makkelijk in te klappen en neemt het niet veel ruimte in.

Inklapbare tafel kopen

De Vries XL tuinmeubelen heeft een brede collectie degelijke en elegante inklaptafels voor iedereen. Wilt u de inklapbare tafels bekijken? Geen probleem. Kom langs in onze erxperience store van maar liefs 3000 vierkante meter groot. Online bestelen kan altijd.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail