fbpx

Aluminium ligbedden

Op zoek naar een goed aluminium ligbed? Op onze webshop vindt u diverse aluminium ligbedden in verschillende uitvoeringen. Liever in het echt uit proberen? Kom dan langs in onze Experience store in Roden. Daar kunnen onze adviseurs u van juiste advies voorzien.

  Hartman San domingo ligbed | Xerix

   

  249,95

  Hartman Alice comfort tuin ligbed | Xerix/Antraciet

   

  449,95

  SenS-line Torino tuin ligbed | Zwart

   

  339,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  4 Seasons Outdoor Ferias ligbed

   

  1.529,-

  Hartman Alice comfort tuin ligbed hoog | Xerix/Antraciet

   

  449,95

Voordelen aluminium ligbed

Een aluminium ligbed heeft vele voordelen t.o.v. een ligbed van andere materialen. Aluminium is erg licht en sterk. Daarnaast is het niet gevoelig voor weersinvloeden zodat u jaren plezier kan hebben van uw nieuwe aluminium ligbed. Ook is aluminium makkelijk schoon te houden door het af en toe af te nemen met lauw water met wat groene zeep.

De voordelen op een rijtje:

 • Heel sterk
 • Lichtgewicht
 • Weinig onderhoud
 • Makkelijk schoon te maken

Wat is een aluminium ligbed?

We spreken van een aluminium ligbed wanneer het frame van aluminium is gemaakt. Het liggedeelte is dan vaak gemaakt van een waterbestendige stof zoals Textileen.

Hartman aluminium ligbed

Hartman Emma aluminium ligbed

Onderhoud aluminium ligbedden

Aluminium ligbedden hebben weinig onderhoud nodig. Met warm water en milde zeep zoals groene zeep kunt het ligbed makkelijk reinigen. Gebruik op aluminium geen agressieve schoonmaak middelen. Een hogedrukspuit wordt ook afgeraden omdat dit poedercoating kan aan tasten.

Aluminium ligbed met kussen

Voor alle aluminium ligbedden die wij verkopen hebben we passende kussens in het assortiment. Bekijk op de volgende pagina een overzicht van onze ligbedkussens.

Aluminium ligbed met wielen

In ons assortiment vind u diverse ligbedden met wielen. Dit type ligbed is vooral handig wanneer u het ligbed veel verplaatst. Door het ligbed aan de achterkant op te tillen kunt u makkelijk heen en weer rijden.

Aluminium loungeligbed

De ligbed voor de tuin wordt ook vaak loungeligbed genoemd. Het spreekt natuurlijk voor zich waarom dit zo is. Op een ligbed kan je heerlijk loungen.

Aluminium ligbedden van verschillende merken

Bij de Vries Xl tuinmeubelen in Roden vind u aluminium ligbeden van de volgende merken.

Aluminium ligbed kopen bij de Vries XL

Een aluminium ligbed kopen bij de Vries XL heeft vele voordelen. Wij zijn al meer dan 75 jaar expert op het gebied van de verkoop van tuinmeubelen zodat wij u het perfecte advies kunnen geven. Daarnaast kopen we alleen tuinmeubelen van de beste merken in zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen leveren. Dus wanneer u een aluminium ligbed bij ons koopt dan weet u dat u goed ligt.

Andere keuzes

Naast aluminium ligbedden hebben wij ook ligbedden van hout. Hout heeft een warmer uitstraling dan aluminium maar heeft een minder lange levensduur. Daarnaast is een tuinmeubel van hout veel zwaarder dus minder handzaam.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail