fbpx

Rechthoekige stokparasols

Een rechthoekige stokparasol is de ideale aanvulling voor je buitenruimte. Met zijn unieke vorm biedt hij niet alleen effectieve schaduw, maar ook veelzijdige toepassingsmogelijkheden. Of het nu gaat om een uitgebreid terras, een compact balkon of zelfs als verlengstuk van een overkapping, deze parasol combineert functionaliteit met stijl voor optimaal buitenplezier tijdens de hete zomerdagen. Neem een kijkje tussen onze rechthoekige stokparasols!

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  Platinum Riva stokparasol 250 x 200 cm | Light grey

   

  119,-

  Platinum Aruba stokparasol 200 x 130 cm volant | Antraciet

   

  54,95

  Platinum Aruba stokparasol 200 x 130 cm volant | Taupe

   

  54,95
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinum Riva stokparasol 300 x 200 cm | Wit

   

  139,-

  Platinum Riva stokparasol 250 x 200 cm | Ecru

   

  119,-

  Platinum Riva stokparasol 250 x 200 cm | Antraciet

   

  119,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinum Riva stokparasol 300 x 200 cm | Taupe

   

  139,-

  Platinum Riva stokparasol 300 x 200 cm | Antraciet

   

  139,-

  Sens-Line Marbella parasol 270 x 450 cm |Taupe

   

  149,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Sens-Line Marbella parasol 270 x 450 cm | Antraciet

   

  149,-

Veelzijdigheid van een rechthoekige stokparasol

Een rechthoekige parasol biedt veelzijdige toepassingen. Niet alleen voor terrassen en tuinen, maar ook als verlengstuk van een overkapping, op balkons of kleine buitenruimtes. Zijn asymmetrische vorm, waarbij één zijde langer is dan de andere, biedt een unieke functionaliteit die zich leent voor diverse situaties. Bijvoorbeeld, het plaatsen van een rechthoekige parasol voor ramen kan helpen om binnenshuis koelte te bewaren op hete zomerdagen.
Niet alleen is een rechthoekige veelzijdig in te zetten, ook is de parasol verkrijgbaar in vier kleuropties: wit, antraciet, taupe en licht grijs. Deze gevarieerde kleuropties stellen je in staat om de parasol perfect af te stemmen op jouw buitenruimte en persoonlijke voorkeur.

Gebruiksgemak van een rechthoekige stokparasol

Het hanteren van een rechthoekige stokparasol is simpel en moeiteloos. Met zijn praktische ontwerp kun je de parasol met gemak openen en sluiten, door simpelweg gebruik te maken van een handige slinger. Bij het gebruiken van een parasol zijn er een aantal aspecten die het gebruik vergemakkelijkt en de levensduur van de parasol verlengt:
– Schaduwpositie: Plaats de parasol zodanig dat hij voldoende schaduw biedt waar je die nodig hebt, bijvoorbeeld boven een eettafel of loungeset.
– Windrichting: Let op de heersende windrichting in je tuin. Plaats de parasol zo dat deze stevig staat en niet vatbaar is voor sterke windvlagen, wat schade kan veroorzaken.
– Kantelmechanisme: Sommige rechthoekige parasols hebben een kantelmechanisme waarmee je de hoek van de schaduw kunt aanpassen. Zorg ervoor dat je begrijpt hoe dit mechanisme werkt voor optimaal gebruiksgemak.
– Schoonmaken: Reinig de parasol regelmatig om vuil en stof te verwijderen. Gebruik hiervoor een zachte borstel en mild zeepwater.
– Opbergen: Berg de parasol op als je hem niet gebruikt, vooral tijdens slechte weersomstandigheden. Een beschermhoes kan de levensduur van de parasol verlengen door te beschermen tegen de elementen.

Accessoires rechthoekige stokparasol

Bij de aankoop van een rechthoekige stokparasol raden wij altijd aan om ook een geschikte parasolvoet of parasolhoes aan te schaffen. Voor elke stokparasol adviseren wij minstens een parasolvoet met een gewicht van 40 kg. Het principe geldt: hoe groter de parasol, des te zwaarder de voet moet zijn. Bij een oppervlakte groter dan 300 x 200 cm raden wij een parasolvoet van 60 kg aan. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder wielen. Bovendien is een passende hoes essentieel om de levensduur van je rechthoekige stokparasol te verlengen.

Rechthoekige stokparasol kopen

Bij De Vries XL maak je een verstandige keuze door te kiezen voor een ronde stokparasol. Met hoogwaardige kwaliteit en een uitgebreid assortiment in diverse maten en kleuren, vind je zeker de perfecte match. Of je nu zelfstandig beslist of deskundig advies nodig hebt, onze ervaren adviseurs staan voor je klaar. Plaats je bestelling online of breng een bezoek aan onze showroom voor een complete winkelervaring. Bij ons combineer je stijl met een bewuste, duurzame keuze, want wij maken het jou gemakkelijk.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail