fbpx

Ronde zweefparasols

In de warmere maanden willen we allemaal zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengen. Of het nu gaat om ontspannen op je terras, het organiseren van een tuinfeest of gewoon een boek lezen in de schaduw, een parasol is een essentieel accessoire voor je buitenruimte. Als je op zoek bent naar een combinatie van functionaliteit en stijl, dan zijn de ronde zweefparasols van De Vries XL precies wat je nodig hebt.

  Nesling Coolfit Zweefparasol Plus rond 350 cm | Gebroken wit

   

  539,-

  Platinum Challenger T1 zweefparasol rond 350 cm | Antraciet

   

  449,-

  Platinum Platinum Voyager T1 zweefparasol rond 300 cm | Antraciet

   

  309,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Eigen chauffeurs en bezorgservice
  Experience store in Roden

  Platinum Challenger T2 zweefparasol kantelbaar rond 350 cm | Antraciet

   

  519,-

  Platinum Platinum Voyager T1 zweefparasol rond 300 cm | Lichtgrijs

   

  309,-

  Platinum Platinum Voyager T1 zweefparasol rond 300 cm | Taupe

   

  309,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Eigen chauffeurs en bezorgservice
  Experience store in Roden

  Platinum Challenger T2 zweefparasol rond 350 cm| Licht grijs

   

  519,-

  Platinum Challenger T1 zweefparasol rond 350 cm | Licht grijs

   

  449,-

  Platinum Challenger T2 zweefparasol kantelbaar rond 350 cm | Taupe

   

  519,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Eigen chauffeurs en bezorgservice
  Experience store in Roden

  Platinum Challenger T1 zweefparasol rond 350 cm | Taupe

   

  449,-

  Platinum Challenger T2 premium zweefparasol kantelbaar rond 350 cm | Faded Black

   

  609,-

  Platinum Challenger T2 premium zweefparasol kantelbaar rond 350 cm | Manhattan

   

  609,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Eigen chauffeurs en bezorgservice
  Experience store in Roden

  Platinum Challenger T2 zweefparasol Glow rond 350 cm | Antraciet

   

  629,-

  Platinum Challenger T2 premium zweefparasol kantelbaar rond 350 cm | Havana

   

  609,-

  Platinum Challenger T2 zweefparasol kantelbaar rond 350 cm | Wit

   

  519,-

Geniet van optimale schaduw met een ronde zweefparasol

Een zweefparasol noemt men ook wel een vrijhangende parasol, zonder middenpaal. Een ronde zweefparasol is al een tijd op de markt en verschilt erg van kwaliteit en prijs. Er bestaan zweefparasols die binnen een zomer verkleuren, niet waterafstotend zijn of een lagere UPF factor hebben. Deze hebben wij niet in onze collectie van ronde zweefparasols. De Vries XL biedt een kwalitatieve keuze aan ronde zweefparasols aan, waarbij de parasol past bij de buitenruimte, een kwalitatief uitstekend parasoldoek heeft en deze vakkundig wordt gemonteerd. Daarnaast bieden wij op onze website en in onze winkel advies over accessoires en geven we tips over de duurzaamheid van een ronde zweefparasol. Lees bijvoorbeeld onze blog over het in gebruik nemen van de parasol of bekijk onze productvideo over onze collectie parasols.

Voordelen van een ronde zweefparasol

Het kiezen van een ronde zweefparasol gaat gepaard met een aantal voordelen. Naast dat een ronde vorm mooi staat boven een rond terras, kan een ronde zweefparasol ook geplaatst worden op een vierkant of rechthoekig terras. Daardoor is een ronde zweefparasol veelzijdig.

Geen middenpaal

Het grootste voordeel van een zweefparasol is dat deze geen storende middenpaal heeft. Dit betekent dat er geen obstakels zijn onder de parasol, wat meer ruimte en flexibiliteit biedt voor je buiteninrichting. Hierdoor ontstaat vrije ruimte onder de parasol en wordt het plaatsen van buitenmeubelen gemakkelijk. Een parasol beschermt de tuinmeubelen tegen direct zonlicht en tegen een beetje regen. Volledig waterdicht is een parasol nooit. In onze winkel gebruiken we wel eens de quote: ‘Het is een parasol en geen paraplu.’

Aerodynamisch

Over het algemeen is een ronde vorm aerodynamischer dan rechthoekige of vierkante vormen. Dit komt omdat luchtstromen gemakkelijker om een ronde vorm kunnen stromen, waardoor er minder luchtweerstand is. Voor een parasol is dit minder van belang, maar doordat er een windgat in het midden van de parasol aanwezig is, wordt een windvlaag gemakkelijk verplaatst door het windgat.

Gelijke grote baleinen

Doordat de baleinen van een ronde zweefparasol even lang zijn, is er minder kans op het knikken van een van de baleinen. Alle baleinen krijgen evenveel kracht op zich en daardoor wordt de wind evenredig verdeeld over het parasoldoek. Naast dat de stabiliteit van de parasol wordt bevorderd, kan een ronde zweefparasol ook gemakkelijk geopend en gesloten worden.

Uitstraling en plaatsing

Naast dat een ronde zweefparasol geplaatst kan worden in een ronde buitenruimte kan deze ook geplaatst worden op een vierkant terras. Daardoor worden de rechte hoeken van de buitenruimte gebroken en ontstaat een aantrekkelijke uitstraling. Ronde zweefparasols voegen een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Hun zwevende ontwerp creëert een moderne en verfijnde uitstraling die goed past bij diverse buitenmeubels en inrichtingen.

Breed assortiment zweefparasols

Bij De Vries XL begrijpen we dat geen twee buitenruimtes hetzelfde zijn. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment ronde zweefparasols om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu een klein balkon hebt of een groot terras, we hebben de juiste maat voor jou. Onze ronde zweefparasols zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, één van compacte 3-meter modellen tot ruimere 3,5-meter opties. Hierdoor kun je de perfecte parasol kiezen die past bij de grootte van je buitenruimte en je schaduwbehoeften. Dit zijn allen Platinum parasols. De Voyager zweefparasol is een fijne en compacte parasol en de grotere Challenger parasol biedt wat meer schaduw en opties. Deze twee modellen zijn in verschillende kleuren en stofklasses verkrijgbaar. De basiskleuren licht grijs, antraciet en taupe zijn in beide modellen verkrijgbaar en daardoor kunt u een overwogen keuze maken voor een bijpassende kleur.

Accessoires bij een ronde zweefparasol

Alleen de maat en de kleur is niet van belang bij aanschaf van een zweefparasol. Ook zijn de accessoires bij de parasol van belang om de levensduur van de parasol te verlengen. Het allerbelangrijkste bij aanschaf van een ronde zweefparasol is natuurlijk een geschikte parasolvoet. Deze parasolvoet heeft bij ons altijd een minimaal gewicht van 90kg. Naast de keuze voor een granieten steen bieden we een ook een alternatief voor een ingraafbare parasolvoet. Binnen de collectie parasolvoeten zijn verschillende keuzes te maken in afwerking en of de parasolvoet wielen heeft ter verplaatsing. Naast de aanschaf van een parasolvoet is het ook goed om een juiste parasolhoes aan te schaffen. Deze parasolhoes heeft een ademend membraan, waardoor schimmelvorming en verwering van de parasol tegengaan wordt. Om vlekken uit het parasoldoek te halen adviseren wij de Multi Surface Cleaner van 4 Seasons Outdoor en om het parasoldoek nadien te beschermen om deze vuil- en waterafstotend te maken adviseren wij de Cushions & Parasol Protector.

Ronde zweefparasol kopen bij De Vries XL

Waarom zou je je ronde zweefparasol bij De Vries XL kopen? Onze 75 jaar ervaring in tuinmeubels spreekt voor zich. We combineren stijl en duurzaamheid, en we zorgen ervoor dat je parasol niet alleen de beste bescherming biedt tegen de zon, maar ook een visuele blikvanger is.
Bij De Vries XL begrijpen we dat het kiezen van de juiste parasol een belangrijke beslissing is. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor je buitenruimte. Of je nu advies nodig hebt over de maat, kleur of accessoires, we hebben de expertise om je te begeleiden in het maken van de juiste keuze.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail