fbpx

Bistrotafels

Waan uzelf in Frankrijk met een prachtig vormgegeven Bistrotafel voor in uw tuin, op uw balkon of onder de overkapping. Een bistrotafel is een mooie opvulling op een plaats die wel wat extra sfeer kan gebruiken.

    4 Seasons Outdoor Dali bistrotafel | rond 73cm

    Adviesprijs 289,-

Bistrotafel voor in de tuin

Zeggen wij Frankrijk dan zegt u waarschijnlijk bistrotafel. Zo bekend is de gietijzeren klassieker inmiddels wel. De Bistrotafel bent u ongetwijfeld wel eens tegenkomen bij vrienden of familie. Bistrotafels worden voornamelijk ter decoratie of bijzettafel gebruikt in de tuin of op het terras. Daarnaast zie je de unieke tafels regelmatig terug in woonkamers ter decoratiestuk.

Oorsprong bistrotafel

De bistrotafel kenmerkt zich door het ronde marmeren blad die geplaatst zit in het gietijzeren frame. De bistrotafel vindt zijn oorsprong in de jaren 50, toen deze unieke tafel ontzettend populair werd. Wanneer deze is uitgevonden is niet bekend.

Wat is een bistrotafel?

Een bistrotafel is een kleine ronde tafel die traditioneel een ronde marmeren tafelblad heeft. De bistrotafel word vaak geleverd met twee bijpassende stoelen die dezelfde stijl hebben als de tafel. Zoals eerder aangegeven ademt deze tafel Frankrijk. Deze tafel is ook vaak te vinden bij restaurants in Frankrijk. Het is de perfecte tafel om een intiem en romantisch diner te doen of slechts een hapje en een drankje.

Een bistrotafel voor buiten gebruik

Wij bieden verschillende bistrotafels aan die u buiten kunt gebruiken. Om deze reden zijn de tafels ook in verschillende materialen te verkrijgen. Namelijk; aluminium, kunststof en staal. Het voordeel van deze materialen is dat deze minder onderhevig zijn aan de Nederlanse weersinvloeden. Een nadeel van gietijzer is dat het kan roesten. Bij staal en aluminium zal dit minder snel gebeuren. Daarnaast zijn de aluminium bistrotafels gepoedercoat waardoor deze perfect in de tuin geplaatst kunnen worden. Een bijkomend voordeel van aluminium is het gewicht, lekker licht en eenvoudig te verplaatsen.

Inklapbare bistrotafels

Waar bistrotafels vroeger nog onhandig en behoorlijk zwaar waren zijn deze tegenwoordig een stuk praktischer. Daarnaast heeft de tijd niet stil gestaan en zijn er steeds vaker inklapbare bistrotafels te vinden. Hierdoor kunt u de bistrotafel gebruiken waarvoor deze eigenlijk bedoeld is. Op een klein balkon óf gezellig steegje met twee bijpassende stoelen.

 

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail