fbpx

Big Green Egg

The Big Green Egg is de afgelopen jaren écht een begrip geworden. Deze barbecues worden gemaakt van keramiek waarbij een reguliere barbecue word gemaakt van breekbaar klei. De unieke vormgeving van deze barbecue zorgt voor de meest overheerlijke gerechten.

Heeft u vragen over onze producten alvorens u overgaat tot aankoop? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze 3000 m² grote Experience store in Roden. 

Onze Experience store »

  Big Green Egg Medium houtskoolbarbecue met nest en handler

   

  1.687,-

  Big Green Egg XL houtskoolbarbecue met nest en handler

   

  2.670,50

  Big Green Egg Medium houtskoolbarbecue met nest en handler

   

  1.687,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Big Green Egg XL houtskoolbarbecue met nest en handler

   

  2.670,50

  Big Green Egg Mini

   

  666,-

  Big Green Egg Small

   

  994,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Big Green Egg MiniMax with carrier

   

  1.074,-

  Big Green Egg Medium

   

  1.304,-

  Big green Egg Medium houtskoolbarbecue met nest

   

  1.518,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Big Green Egg Large houtskoolbarbecue met nest en handler

   

  2.238,-

  Big Green Egg XL houtskoolbarbecue met nest

   

  2.986,-

  Big Green Egg XLarge

   

  2.517,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Big Green Egg Large

   

  1.741,-

Big Green Egg kopen?

De laatste jaren heeft de Big Green Egg een flinke opmars gemaakt en vinden wij niet gek. Door de verschillende maten waarin deze barbecue te verkrijgen is kan deze eenvoudig worden meegenomen naar bijvoorbeeld de camping. Daarnaast kan er voor gekozen worden om de Big Green Egg XL een permanente plaats in de tuin te geven.

Bent u opzoek naar een mooie Big Green Egg Barbecue? Deze barbecue is perfect om een heerlijke zomerse avond mee te beleven. Misschien zijn dit wel een van de mooiste en meest stijlvolle barbecues van dit moment. Het kenmerk of eigenlijk het materiaal waarvan De Big Green Eggs gemaakt worden is keramiek. Doordat de barbecues gemaakt zijn van keramiek zorgt dit ervoor dat de warmte binnen de Egg weerkaatst wordt. Door gebruik te maken van de regelknop en de RVS luchtschuif kan de temperatuur nauwkeurig gecontroleerd worden.

Hierdoor ontstaat een luchtstroom waardoor de vleesgerechten extra mals van de barbecue afkomen. De barbecues worden allen ontwikkelt in het land waar de barbecue praktisch is uitgevonden, namelijk Mexico. Hier rollen de barbecues onder de strengste kwaliteitsnormen van de loopband. 

Verschillende manieren inzetbaar

De Green Egg heeft verschillende toepassingen zo kan je er “normaal” mee barbecueën. Maar door het unieke design kan er veel meer gedaan worden met deze barbecue. Hierdoor kan deze Egg barbecue ingezet worden voor de volgende doeleinden:

 • Roken
 • Braden
 • Stomen
 • Bakken
 • Grillen

Hoe werkt een Big Green Egg?

Deze keuken presteert het beste wanneer deze wordt voorzien van grote blokken houtskool. Bespaar daarom ook niet door goedkope houtskool in de supermarkt te kopen. Door gebruik te maken van grote blokken houtskool hoef je minder vaak houtskool bij te voegen. Daarnaast is het eenvoudiger om de temperatuur en de stabiliteit van de temperatuur onder controle te houden. Het keramiek zorgt ervoor dat de temperatuur binnen de Egg weerkaatst wordt. Dit zorgt er tevens voor dat de temperatuur stabiel en hoog blijft.

Welke past het beste bij u?

De laatste jaren is de Big Green Egg niet meer weg te denken. Het mooie van deze barbecue is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten en designs. Terwijl de techniek waar hij om bekend staat niet verandert. 

De Big Green Eggs zijn verkrijgbaar in de volgende maten:

Kernmerken van de Big Green Egg

 • Sterk materiaal

Doordat de BBQ gemaakt is van het materiaalsoort keramiek is het zeer stevig en duurzaam. Het weerstaat temperaturen tot wel -30 tot +500 graden Celsius. Verder is een voordeel van het materiaal dat het niet oxideert of roest. Daardoor is de BBQ geschikt voor elk seizoen.

 • Karakteristieke vormgeving

Dit merk is onlosmakelijk verbonden aan de eivormige vormgeving. Het merk is daarom een echte eyecatcher geworden voor liefhebbers. Wanneer u deze keuken in uw tuin heeft staan dan draagt dat bij aan de uitstraling van uw tuin.

 • Gebruiksvriendelijk

Een groot voordeel van de barbecue is dat hij eenvoudig in gebruik is en tegelijkertijd veel mogelijkheden biedt. De warmte balans in het apparaat is optimaal. De opwarmingstijd is ongeveer 15 minuten en daardoor hoeft u nooit lang te wachten tot de barbecue heet genoeg is. Verder zorgt het keramiek voor een goede warmteverdeling en zorgt ervoor dat u volledig in controle bent.

Big Green Egg accessoires

Bent u helemaal dol geworden op de Green Egg? Dan horen daar natuurlijk bijpassende Big Green Egg Accessoires bij! Wij bieden een groot aantal accessoires aan voor deze schitterende barbecue.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail