fbpx

Big Green Egg drippan conveggtor Large

 

Product Code: 8717081029654
  • Artikelnummer: BGE-DCL
  • Voorraad: Vraag naar de levertijd
Lees productomschrijving

63,50


Productomschrijving

De geëmailleerde lekbak met houder is een perfecte bescherming voor je ConvEGGtor, waarbij vetvlekken worden geminimaliseerd en onplezierige rook wordt voorkomen. Hier zijn de voordelen van het gebruik van een druippan voor je ConvEGGtor.

Voordelen drippan Large

  • Vetopvang en reiniging: Net als bij een lekbak voor de grill zelf, verzamelt een lekbak voor de convEGGtor vet en sappen die tijdens het koken uit het voedsel druppen. Hierdoor wordt voorkomen dat het vet direct op de convEGGtor terechtkomt.
  • Gemakkelijk onderhoud: Het gebruik van een lekbak voorkomt de ophoping van vet en sappen op de convEGGtor, waardoor het reinigen na het koken eenvoudiger wordt en mogelijk de levensduur van dit accessoire wordt verlengd.
  • Eliminatie van brandgevaar en rook: Druppelend vet op de convEGGtor kan leiden tot brandgevaar en rookontwikkeling. Een lekbak voorkomt direct contact tussen vet en de convEGGtor, waardoor het risico op ongewenste rook en brand wordt verminderd.
  • Behoud van smaak: Door vet en sappen op te vangen, behoudt een lekbak de smaak van het voedsel, vooral bij indirect koken waarbij de convEGGtor fungeert als warmteverspreider.

De Drippan conveggtor is voor twee modellen van de Green Egg verkrijgbaar: Medium & Large. Deze zijn online te koop en in onze showroom in Roden!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail