Opzoek naar tuinmeubelen in de regio Groningen?

Tuinmeubelen kopen Groningen

Ruim assortiment

Wilt u nieuwe tuinmeubelen kopen Groningen? Dan zit u bij de Vries XL helemaal goed. Onlangs hebben wij ons assortiment tuinmeubelen compleet uitgebreid, dankzij de 3000m2 die we nu tot onze beschikking hebben. De Vries XL heeft een groot aanbod tuinmeubelen van de beste merken op voorraad. Tuinmeubelen kopen Groningen? Dan bent u bij de Vries XL aan het juiste adres. Een aantal van onze gewaardeerde merken:

  • 4SeasonsOUtdoor
  • Beach 7
  • Hartman
  • B&B outdoor

Al deze grote merken tuinmeubelen zijn bij ons te bewonderen in de showroom. Daarnaast staat een groot gedeelte van onze collectie ook op onze webshop. Wilt u tuinmeubelen kopen Groningen? Kom dan vooral even bij ons langs om onze gehele collectie te bekijken. De Vries XL bestaat al meer dan 70 jaar met onze kennis geven wij u graag advies op maat.

Tuinmeubelen kopen Groningen, makkelijk, snel en voordelig.

Tuinmeubelen kopen Drachten
Tuinmeubelen kopen Groningen

Loungesethoes

Wanneer de zomer er weer op zit wilt u natuurlijk het jaar daarop weer genieten van uw loungeset. Daarom heeft De Vries XL een groot aanbod opbergboxen en hoezen voor uw lounge meubels. Wij raden de loungesethoes van AeroCover aan, dit is dé manier om uw kussens veilig op te bergen. De loungesethoes van AeroCover zijn gemaakt van een ademende stof. Dit heeft als voordeel dat er geen schimmel of plekken op uw loungeset kan ontstaan wanneer u deze netjes heeft opgeborgen. Wilt u een loungesethoes die de veiligheid van uw kussens of complete loungeset kan garanderen in de herfst en winterperiode? Onlangs tuinmeubelen gekocht in Groningen? Bereidt uzelf goed voor op de winter en berg ze netjes op. Kom dan eens langs bij De Vries XL en ervaar zelf de kwaliteit van onze loungesethoezen.

Bekijk hier onze verschillende afmetingen loungesethoezen.